Tarmac Sports

Tarmac Sports ialah agensi media khusus dalam dunia sukan permotoran, dengan tumpuan khusus pada perlumbaan dua roda. Dahulu dikenali sebagai MotoGP Mania Malaysia, kami telah melalui transformasi menjadi Tarmac Sports, didorong oleh semangat kami untuk memberikan liputan dan pandangan ke dalam dunia sukan permotoran dua roda yang berlainan.

Perjalanan kami ditakrifkan oleh kepercayaan yang mendalam terhadap keupayaan sukan permotoran untuk memberi inspirasi, menyatukan dan mempamerkan bakat luar biasa individu. Di Tarmac Sports, misi kami melangkaui laporan semata-mata; ia merangkumi komitmen untuk memupuk dan mempromosikan bakat tempatan dalam industri.


Marc

Sarah

Jamila

"Covering Races To A Greater Distance"

Pasukan profesional kami yang berdedikasi sangat mendalami komuniti sukan permotoran. Penyerapan ini membolehkan kami memberikan cerapan eksklusif, cerita yang memikat dan perspektif yang menyelidiki jauh di bawah permukaan. Tumpuan kepada falsafah kami ialah komitmen kami untuk memupuk bakat tempatan yang baru muncul. Kami menyedari bahawa bakat ini adalah masa depan industri sukan permotoran, dan kami berdedikasi untuk memberikan mereka pengiktirafan dan sokongan yang mereka perlukan untuk menyinar.

Di Tarmac Sports diminati oleh pelbagai lapisan pembaca dalam dan luar negara, Tarmac Sports menjana 1 juta pembaca di semua platform sebulan dan lebih 3 juta views. Tarmac Sports merupakan tempat terbaik bagi mengikuti perkembangan untuk mereka yang sukakan sukan permotoran dan dua roda.